RecreateYou

Online udviklingsforløb for dig der ønsker at rydde op i din kærlighedsbagage - inden du går ind i et nyt forhold.

RecreateYou er til den moderne kvinde, som allerede har prøvet lidt af hvert, når det kommer til parforhold. Dig som har en spirende fornemmelse af, at det ikke bare er de mænd, du møder, der er forkerte hver gang, men at der måske også kunne være noget, du selv kunne arbejde med for at tiltrække den 'rigtige'. Dig der har lyst til at lære dig selv bedre at kende, inden du overgiver dig til et vedvarende parforhold.

DKK 995.00 (+ 25% moms) Read more...   Buy now

RecreateYou LIVE

Ryd op i din kærlighedsbagage - inden du går ind i et nyt forhold. LIVE

Når du vil rykke dig selv til nye højder i dit liv, må du uundgåeligt arbejde med alle sider af dig selv. Der ligger og venter en visdom i hver en del af os, så om det er kroppen, sindet eller sjælen, vi starter med at genskabe, er ikke så afgørende. Alle dele er lige vigtige, og du vil skabe udvikling, uanset hvor du vælger at starte.

Når du gerne vil udvikle dig både fysisk, mentalt og sjæleligt, så kan det være svært at finde fem til, hvem der kan lige præcis det, du søger. For ikke at tale om at få det hele til at passe ind i en allerede presset kalender: Fysisk træning ét sted, viden om kost et andet, mentaltræning et tredje og spirituel næring ét sidste.

På RecreateYou´s LIVE udviklingsforløb for kvinder, er det hele samlet ét sted for at give dig muligheden for at starte lige der, hvor det passer netop dig, og derefter bygge ovenpå med alt den viden, der bliver lagt foran dig. 

Du får gennem hele RecreateYou´s udviklingsforløb et engageret team af coaches og personlige trænere omkring dig, som til hver en tid er klar til at gribe dig, hvis du føler du er ved at falde. Dermed kan du trygt bevæge dig fremad i det tempo, du er klar til.

DKK 25,600.00 (+ 25% moms)   Buy now

Personlig Mentor forløb

Gennem et intensivt personligt coachingforløb har jeg kun fokus på dig - og kun dig - og det specifikke sted, netop du gerne vil hen lige nu i dit liv.

Vi kigger på, hvilke mønstre der styrker dig, for at lære af dem og fremme de ressourcer, du allerede har i dit liv og derved bruge dem for at komme derhen, hvor du længes efter at være. 

I denne proces undersøger vi også, hvilke forhindringer og begrænsende mønstre du har, som stopper dig i at nå de mål, du ønsker at opnå.

Prisen er 4100 kr. for fire sessioner, som kan foregå enten på tlf eller skype - begge dele har lige stor effekt. OBS: Kan betales over to gange hvis du ønsker det.

Du bestemmer selv med hvilket interval du vil bruge dine sessioner, jeg anbefaler dog oftest at vi starter ud med max. 14 dage i mellem sessionerne, så vi kan komme i dybden med dine udfordringer inden for kort tid.

Du kan booke en gratis uforpligtende samtale på ca 15 min. hvis du er i tvivl om, hvorvidt et personligt coachingforløb er noget for dig, og om vi har en god connection.

DKK 4,100.00 (including 25% moms)   Buy now

Re-programmer din hjerne og få det kærlighedsliv du ønsker dig

Online workshop

Når dine bevidste og ubevidste tanker ikke er i overenstemmelse, så saboterer du dig selv, og får aldrig det du ønsker dig.

På workshoppen vil du få helt præcise 'how to' øvelser, så du lære at afstemme din underbevidsthed med dine ønsker i livet - og derved opnå mere glæde, kærlighed og flow - så er de halvanden time denne workshop varer, en u-undgåelig indvestering i din fremtid.

Du har adgang til workshoppen så længe du ønsker det, så du kan gå tilbage og lytte til hvert enkelt trin så mange gang du ønsker dig.

DKK 295.00 (including 25% moms) Read more...   Buy now

Fra penge bekymringer - til mer' end du kan bruge.

Online workshop

Er du træt af at vende hver en øre, og stadig føle mangel når det kommer til din økonomi?

På denne online workshop, guider jeg dig igennem hvordan du rydder op i din (formentlig) blokerende penge historie, så du med lethed kan begynde at se overskud på kontoen - både mentalt og fysisk.

Workshoppen er en omfattende step by step guide til hvordan du bygger en ny og mere hensigtsmæssig overbevisning om penge op, med overflod til følge.

Når du har køb adgang til workshoppen - får du et link til denne, som du derved kan gå tilbage og lytte til, så ofte som du har lyst.

DKK 175.00 (including 25% moms) Read more...   Buy now

Manifestation step by step - skab det (kærligheds) liv du ønsker dig

Online workshop

På denne online workshop får du, step by step de specifikke trin der der skaber en bevidst manifestations proces - Du vil efter workshoppen kunne begynde at manifesterer mere kærlighed, flere penge, eller hvad du nu længes efter i dit liv lige nu.

Manifestation er ikke som mange måske tror hokus pokus - men ren og skær kvante fysik. Når du kender den bevidste proces der ligger til grund for dette, er resten øvelse.

Du vil - efter at have købt workshoppen - have den til evig eje, og kan derfor gå tilbage og lytte til den igen, så ofte du ønsker.

DKK 295.00 (including 25% moms) Read more...   Buy now

Find dit virkelige ønske i kærlighed – og få det opfyldt.

Find dit virkelige ønske i kærlighed – og få det opfyldt.

Sådan når du dine mål i kærligheden (og alle andre steder) – en workshop som guider dig ind til et dybere liggende ønske i dig selv, dybere end ”Bare” at ville date gode mænd, finde den rigtige kæreste, tabe sig, eller arbejde mindre.

Det handler om at finde frem til, hvad årsagen er til at du ikke formår at holde de løfter du laver til dig selv, og hvorfor du ikke (altid) når dine vigtige mål i livet.

Og derefter selvfølgelig opløse blokeringen, så du kan komme videre i dit liv, på præcis den måde du længes efter.

Denne Online workshop á 1 times varighed - har du evigheds adgang til, når først du har købt den.

DKK 248.00 (including 25% moms) Read more...   Buy now

Taknemmelighed som redskab til kærligheds overflod

Online Workshop

Lær dig selv at føle taknemmelighed, for selv de ting i dit liv, du ville ønske ikke var der.

Hvorfor?

Fordi jo mere taknemmelighed du har i dit liv, jo mere lykke følelse og følelse af overflod vil du også have - i kærlighed, økonomi, karriere... ja på faktisk alle områder af dit liv.

Når du køber adgang til workshoppen - er den din så længe du ønsker. Du kan derfor går tilbage og lytte til den igen og igen.

DKK 194.00 (including 25% moms) Read more...   Buy now

LIVE Online seminar: "Visk kærlighedstavlen ren - og find den rette mand for dig"

Vil du finde svaret på hvorfor du igen og igen falder for en mand, som ikke vil / kan give dig det du i virkeligheden længes efter?

Svaret findes i den `kodning´ du har fået i din barndom - eller sagt på en anden måde, den kærligheds skabelon du helt ubevidst og automatisk går efter gang på gang, uden at du ved hvordan du skal stoppe dig selv, eller gøre noget andet end du plejer.

På dette online seminar, vil jeg vise dig hvordan du finder frem til hvad præcis denne kodning består af - og selvfølgelig også hvordan kommer ud af den, og bevidst kan tiltrække den helt rette for dig.

LIVE Online seminaret finder sted torsdag den 14 februar kl 19 - 21

OBS hvis du ikke kan være med på dagen, så bliver optagelsen automatisk sendt til dig dagen efter på en lydfil

DKK 140.00 (+ 25% moms) Read more...   Buy now

Free Your Mind Festival 14-15 september

- Danmarks største personlig udviklings festival

16 af de dygtigste og mest inspirerende danske speakers under ét tage én hel weekend.

Du får muligheden for at opleve flere speakers som normalt ikke holder åben foredrag og workshops i dk - så du på egen krop, kan mærke hvad det vil give dig, at gå efter flere af dine drømme i livet. Hvad enten det gælder din karrierer, dit kærlighedsliv eller dit personlige lederskab.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Free Your Mind festival 2019

DKK 499.00 (including 25% moms) Read more...   Buy now

powered by
Simplero